Uddannelse som spædbarnsterapeut

Uddannelse som spædbarnsterapeut

Bliv uddannet som spædbarnsterapeut, og lær at registrere traumer hos spædbørn, og samtidigt blive fortrolig med spædbarnsterapiens metode i forhold til spædbørn, større børn og voksne.

Uddannelsen i Spædbarnsterapi er en efteruddannelse, der forløber over 8 moduler af to dage. På baggrund af uddannelsesforløbet kan man praktisere i forhold til ens grunduddannelse.

Er man psykolog eller psykoterapeut med en anderkendt uddannelse, kan man udføre Spædbarnsterapier. Er man socialrådgiver, pædagog, sygeplejerske eller har man en lignende relevant uddannelse, kan man på baggrund af spædbarnsterapi uddannelsen, arbejde med spædbarnsterapiens metode i sin daglige pædagogiske praksis, i her og nu situationer.

Mange af vore “elever” har, inden de besluttede sig for at gennemgå uddannelsen, ønsket at blive klogere på Spædbarnsterapien og dens metode. Dette har de haft mulighed for gennem deltagelse i henholdsvis 1, 2, eller tre dages indføringer. Herefter er den enkelte blevet afklaret i, hvorvidt det var selve uddannelsen de skulle prioritere.

Disse korte indføringer må Ikke forveksles med uddannelse.

Spædbarnsterapi er en metode til at løse op for traumer, der er opstået i de tidlige leveår.

Uddannelsen i Spædbarnsterapi er en efteruddannelse, der forløber over 8 moduler af to dage. På baggrund af uddannelsesforløbet kan man praktisere i forhold til ens grunduddannelse.

Er man psykolog eller psykoterapeut med en anderkendt uddannelse, kan man udføre spædbarnsterapier.
Er man socialrådgiver, pædagog, sygeplejerske eller har man en lignende relevant uddannelse, kan man på baggrund af spædbarnsterapi uddannelsen, arbejde med spædbarnsterapiens metode i sin daglige pædagogiske praksis, i her og nu situationer.

Mange af vore “elever” har, inden de besluttede sig for at gennemgå uddannelsen, ønsket at blive klogere på Spædbarnsterapien og dens metode.

Dette har de haft mulighed for gennem deltagelse i henholdsvis 1, 2, eller tre dages indføringer. Herefter er den enkelte blevet afklaret i, hvorvidt det var selve uddannelsen de skulle prioritere. Disse korte indføringer må Ikke forveksles med uddannelse.

Målsætning:
• at udbrede kendskabet til spædbarnsterapi
• at kvalificere psykologer og psykoterapeuter til at praktisere spædbarnsterapi
• at kvalificere børnefagligt personale til, i her og nu situationer, at kunne anvende elementer fra spædbarnsterapien i deres daglige arbejde med børn.

Teoretisk er vi inspireret af børnelæge og psykoanalytiker Francoise Dolto, som grundlagde børnepsykoanalysen i Frankrig. Et af Francoise Doltos budskaber er: ”Lad aldrig barnets smerte blive glemt.” Børnepsykiater, psykoanalytiker og læge Caroline Eliacheff var elev af Francoise Dolto, havde sin væsentlige læresætning “Alt usgt binder energi”. Caroline Eliacheff var læge, børnepsykiater og psykoanalytiker.

Næste uddannelsesforløb:

Holdet er åbent for tilmelding

Spædbarnsterapi uddannelsen – Hold 11 – 2021

Startdato: Den 27-28. september 2021
Sted: Fjelsted Skov, Store Landevej 92, 5592 Ejby
Arrangør/kursusleder:   Konsulent og psykoterapeut MPF Marianne Glaffey, Familieklinikken, Frederiksværk
Undervisere: Inger Thormann og Inger Poulsen. Dansk Institut for Spædbarnsterapi
Program: Klik for at læse uddannelsesprogrmmet
Tilmelding:

Tilmeldingen er bindende og skal ske via mail til kursusleder marianne@glaffey.dk – i mailen skal vi bede om en kort præsentation af dig selv (personligt og fagligt) samt oplysninger om data på den betalingsansvarlige.

Tilmeldingsfrist den 25. juli 2021
Læs mere i uddannelsesprogrammet

Vigtig information:
Pga. tilmeldingsfrister fra Fjeldsted Skov, vil hold 11 KUN blive gennemført, hvis der senest 60 dage før kursusstart er minimum 12 deltagere. 

Hvis kurset aflyses inden kursusstart af os, tilbagebetales det indbetalte beløb.

Ved tilmeldingen skal betales kr. 22.625,00 og resten kr. 22.625,00 forfalder til betaling den primo januar 2022.

Andet:

Alle spørgsmål rettes til Marianne Glaffey, e-mail: marianne(@)glaffey.dk eller til Inger Poulsen tlf: 3125 0044 – ip(@)spaedbarnsterapi.dk.

Der vil være mulighed for indkvartering på Fjeldsted Skov. Henvendelse skal ske direkte til Fjeldsted Skov tlf. 6488 1660 eller på mail: info@fjeldstedskov.dk og opholdet er for egen regning.

 

Marianne Glaffey

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen. 

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer, og du kan du indtale en besked.