Hvem er jeg ?

Jeg er uddannet socialformidler og uddannet individual-og gruppeterapeut ved Institut for Gestaltanalyse samt i Intensiv dynamisk Korttidsterapi. Uddannet Spædbarnsterapeut ved Dansk Institut for Spædbarnsterapi.

Jeg har arbejdet som socialformidler indenfor voksen-og familieområdet, samt som faglig leder og souschef i en kommunal bistands-familieafdeling og som leder af Alkoholambulatoriet i Frederiksværk.Jeg har siden 1989 arbejdet som psykoterapeut, familieterapeut, supervisor/coach, konsulent og underviser. I over 20 år arbejdet som misbrugskonsulent for Falck Healthcare A/S. Jeg har haft selvstændig praksis siden 1996.

Jeg er konsulent, psykoterapeut og støtte-kontaktperson for Kommuner, der bl.a. formidler anbringelse og støtte mv. til voksne, børn, unge og deres familier med eller uden misbrugsproblemer. Aktuelt samarbejder jeg bl.a. med Halsnæs Kommune og Albertslund Kommune. Professionel mentor/coach for bl.a. Albertslund Kommune.
Jeg har siden 1995 afviklet kurser og uddannelse inden for bl.a. misbrugsområdet.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Marianne Glaffey

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen. 

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer, og du kan du indtale en besked.